Multicuttere

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

En multicutter kan bruges til mange opgaver

En multicutter – eller multiværktøj – er et ægte alt-i-en-elværktøj, som du kan bruge til et utal af opgaver. Du kan bl.a. bruge en multicutter til at fræse fuger, skære i snævre områder, skære i metal, skære i træ og mange andre opgaver. Derfor er multiværktøj ofte i værktøjskassen hos gør-det-selv-folk, da der er så mange anvendelsesmuligheder i en og samme maskine. Sammenlignet med en vinkelsliber – som også kan bruges til mange opgaver – er en multicutter mindre, så den bedre kan bruges i snævre områder. Se i vores udvalg af multiværktøj og find det produkt, som du har brug for.

Hos Silvan har du forskellige muligheder for at bestille et produkt, når du finder en vare, du vil købe. Du kan f.eks. bestille den til afhentning i en Silvan-butik, der har varen på lager. Det gør du via ”Click-&-Collect”. Derudover har du mulighed for at bestille varen til levering, så den sendes hjem til dig eller et afhentningssted. Under det enkelte produkt kan du se, hvilke leveringsmuligheder der er, da leveringsmulighederne er forskellige fra vare til vare. Du er naturligvis også velkommen til at besøge din lokale Silvan, hvor du kan se vores udvalg af produkter til gør-det-selv-projekter.

Sådan finder du det rette multiværktøj

Multiværktøj findes i mange typer, brands og størrelser, så det er vigtigt, at du finder den variant, som passer til dine behov. Derudover kan du finde multicuttere, der enten er gode til præcisionsopgaver eller til lidt større overflader. Skal du bruge multiværktøj til mange forskellige opgaver, kan det være en god idé at købe et multicuttersæt. Her får du en pakke med tilbehør med i sættet, så du f.eks. kan bruge værktøjet til både skæring, boring, slibning og gravering. Du kan også holde øje med, om multicutteren har LED-lys, så du kan oplyse arbejdsområdet. Ergonomien er også vigtig, hvor et håndtag med soft-grip bl.a. vil gøre det mere behageligt at holde multicutteren.

Multicutter med batteri eller ledning

En af de vigtigste overvejelser er, om du skal vælge en multicutter med batteri eller ledning. En multicutter med batteri har en større fleksibilitet, da du ikke er begrænset af længden på en ledning. Derfor er et batteridrevet multiværktøj også det foretrukne valg for mange. Hvis du køber en version med batteri, skal du holde øje med, om der medfølger et batteri ved køb – ellers kan du se i vores udvalg af batterier. Du kan alternativt købe et multiværktøj med ledning, hvilket der også er fordele ved. I så fald er du fri for at skulle tænke på, om batteriet har strøm nok, når du bruger maskinen.

Husk også klinger til multicutter

For at en multicutter skal kunne bruges, skal den have klinger eller andet tilbehør. Derfor er det godt, at vi hos Silvan har et stort udvalg af klinger til multiværktøj. Du kan også finde særlige tilbehørssæt til fliser, gulve, og derudover kan du finde et stort sortiment af slibeartikler til multiværktøj. Skal du have det optimale ud af multiværktøjet, kan der altså købes ekstra tilbehør til det. Husk at købe tilbehør, som passer til den specifikke maskine. Under den enkelte produktbeskrivelse kan du læse mere om, hvilken maskine tilbehøret passer til. Se i vores tilbehør til multiværktøj og find det, som du har behov for.

Se i vores andet elværktøj

Hos Silvan kan du finde meget andet elværktøj end multicuttere. Skal du lave det helt store gør-det-selv-arbejde, har vi flere forskellige rundsave og stiksave. Rundsave og stiksave er helt ideelle, hvis du skal skære meget træ til – det kan være relevant, hvis du skal opsætte en gipsvæg eller lægge et trægulv. En anden type elværktøj, som enhver gør-det-selv-type bør eje, er en slibemaskine. En slibemaskine på el kan slibe en træoverflade langt mere effektivt, end hvis du bare bruger sandpapir. Du kan orientere dig i vores elværktøj og finde den maskine, som du har behov for.

Hvis du kun har brug for elværktøj til enkeltstående projekter, kan du i stedet leje elværktøj til DIY-projekter. Det kan være en fordel at leje frem for at eje, hvis du ved, at du kun skal bruge værktøjet i en begrænset periode. Når du lejer, er du fri for at bruge plads på at skulle opbevare værktøj. Du kan leje værktøj i forskellige perioder – f.eks. 4 timer, 1 dag, 3 dage eller 1 uge. Under det enkelte lejeprodukt kan du læse mere om vilkår for leje, og i hvilke Silvan-butikker du har mulighed for at leje værktøjet.