Trækasser

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Trækasser gør opbevaring nemt og praktisk

Opbevaring skal være praktisk, nemt at stable og helst også pynte i rummet. Alle disse krav lever trækasser op til. Trækasser har godt med plads, og du kan bruge dem til opbevaring af alt fra legetøj til smykker. De er også gode som bogkasser. Silvan har et stort udvalg af trækasser. Vi har dem både med og uden låg, ligesom du kan finde trækasser, der er stabelbare. Derudover kan du finde æblekasser, der er populære at indrette med i hjemmet i dag – især hvis du vil have et lidt rustikt look i boligen. Du kan se vores udvalg af trækasser herunder.

Når du har fundet det produkt, som du vil have, har du flere muligheder levering og bestilling. Du kan eksempelvis bestille produktet til afhentning i en Silvan-butik via ”Click-and-Collect”. Det kræver dog, at butikken har varen på lager. En anden mulighed er, at du kan bestille varen til levering til din hjemmeadresse eller et afhentningssted. Det er under det enkelte produkt, at du kan se, hvilke leverings- og bestillingsmuligheder du har. Du er naturligvis også velkommen til at besøge en af vores mange Silvan-butikker i hele Danmark, hvor du kan se vores udvalg af produkter til boligen og meget andet.

Hvilke trækasser skal du vælge?

I vores sortiment kan du vælge imellem flere forskellige trækasser, både hvad angår størrelser, materialer og type. Mange af trækasserne kan nemt stables ovenpå hinanden, så de er endnu mere pladsbesparende. I forhold til materialer er kasserne især lavet i lyst fyrretræ eller krydsfiner, som er et pænt og slidstærkt materiale. I øvrigt er størstedelen af trækasserne lavet i FSC®-certificeret træ. Kunne du tænke dig at give træet en anden farve, kan du se i vores udvalg af træmaling. På denne måde kan du give træet en farve, der passer til det udtryk, som du har i boligen.

Trækasser med låg

Trækasser med låg har flere fordele. Du kan bedre beskytte indholdet i kassen, så det ikke bliver for beskidt eller støvet. Desuden kan du nemmere skjule indholdet, hvis du gerne vil undgå, at det er synligt. Der er trækasser med låg i alle størrelser, så de kan opbevare både store og små genstande. De små trækasser med låg er ideelle som smykkeskrin. Trækasserne er også rigtigt gode til at opbevare hobbyartikler, kontorartikler og julepynt. En trækasse er bedre til permanent opbevaring end en papkasse, og mange kan også lide trækasser bedre end plastkasser, hvis de skal være synlige i rummet.

Æblekasser

I lang tid har det været lidt af en trend at bruge æblekasser til opbevaring. Æblekasser tilføjer et rustikt og gammeldags look til hjemmet, der kan give en sommerhusagtig stemning i boligen. Der er utroligt mange anvendelsesmuligheder med en æblekasse. Du kan bruge en æblekasse til at opbevare strikketøj, puder, plaider, bøger og adskillige andre genstande. Skal du lave en udstilling af varer, kan de også bruges. Derudover kan du naturligvis også bruge æblekasser til at opbevare æbler og andre frugter. De er desuden fremragende, hvis du skal transportere noget rundt, da de er gode at stable oven på hinanden.

Hvordan laver du de bedste opbevaringsløsninger?

Trækasser er rigtigt gode at bruge til opbevaring. Det er dog langt fra den eneste type af opbevaring, som du kan finde hos Silvan. Vi har f.eks. plastkasser, som er ideelle til opbevaring af næsten alt. En type af plastkasse er en bedroller, som du kan placere under sengen og derved spare plads på opbevaringen. Det kan være, at du skal opbevare tøj, sengetøj eller legetøj et sted, hvor det helst ikke skal fylde for meget. Andre former for plastkasser er skokasser, klodskasser og foldekasser. Skal du bruge en spand, har vi det også i vores udvalg.

En anden type af opbevaring er en kurv. Kurve er oplagte at have plaider, puder og blade i. Kurve er meget populære som opbevaringsløsninger i hjemmet, da deres flotte mønstre og materialer tilføjer stil i indretningen. Nogle kurve kan også bruges til planter, hvis de har et plastikindlæg. Skal du have opbevaring til entreen, kan du med fordel bruge knager og knagerækker. Her kan du hænge alt dit overtøj, så det ikke flyder over det hele. Til tøjopbevaring kan du se i udvalget af garderobeskabe, hvor du har mulighed for at designe dit helt eget garderobeskab.