Arbejdstøj

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Se Silvans udvalg af arbejdstøj

Hvis du skal lave gør-det-selv-arbejde eller havearbejde, er det en god idé at bruge arbejdstøj under arbejdet. Først og fremmest er arbejdstøj typisk mere robust og slidstærkt end almindeligt tøj, så det bedre kan holde til at arbejde i. Derudover er der med arbejdstøj mulighed for praktisk opbevaring – f.eks. i form af store lommer – hvor du kan have værktøj og tilbehør. Noget arbejdstøj er desuden ergonomisk lavet til at bevæge sig i, så det er mere behageligt at bruge til arbejde. Arbejdstøj kan også have reflekser, så det er mere synligt, hvis du arbejder udendørs i mørke.

Silvan har et stort udvalg af arbejdstøj, der bl.a. inkluderer arbejdsbukser, arbejdsshorts, arbejdsjakker, t-shirts, huer og meget andet. Dermed kan du både finde arbejdstøj til de varme og kolde dage. Vi forhandler også fodtøj, som du kan bruge til arbejde. Eksempelvis har vi gummistøvler, der er rigtig gode at bruge, når du arbejder udendørs i vådt vejr. Skal du arbejde med tunge genstande, er det nødvendigt med sikkerhedssko for at beskytte fødderne. Hvis du lige skal ud i haven for at lave lidt havearbejde, eller hvis du bare gerne vil have noget fodtøj, som er nemt at tage på, kan du se vores udvalg af træsko.

Hvilke arbejdsbukser og arbejdsshorts skal du vælge?

Det er vigtigt, at du køber arbejdsbukser, der er slidstærke, og som har gode muligheder for opbevaring. Derudover skal de også være behagelige at gå i. Hos Silvan forhandler vi bl.a. arbejdsbukser med elastik i taljen, som kan give dem en bedre pasform. Du har også mulighed for at forlænge bukselængden på nogle arbejdsbukser. Du skal naturligvis også finde nogle bukser, som passer dig, og her kan du finde mange forskellige størrelser under det enkelte produkt. Arbejdsbukserne i vores sortiment findes i farver som marineblå, koksgrå, olivengrøn og sort, så der skulle gerne være en farve til din smag.

På de varme dage kan det være hårdt at arbejde i arbejdsbukser. Derfor er det heldigt, at vi hos Silvan forhandler arbejdsshorts. Med arbejdsshorts bliver det lidt mindre varmt at arbejde, når der er høj sol og varme temperaturer. Samtidig får du alle fordelene, som du har med arbejdsbukser. Det betyder, at arbejdsshorts har en slidstærk beklædning, og at der er flere lommer til opbevaring af værktøj og andet. Du kan eventuelt kombinere arbejdsshorts med en t-shirt, som vi også har i vores sortiment, så det heller ikke bliver for varmt for overkroppen at arbejde på de varme dage.

Se også vores arbejdsjakker og vindjakker

Ligesom det er rart at bruge arbejdsbukser under fysisk arbejde, er det også rart med en arbejdsjakke. En arbejdsjakke har også mange lommer, hvor du kan opbevare alt lige fra håndværktøj til søm, skruer, plugs og meget andet. Der kan også være reflekser på jakken, så du er mere synlig i mørket. Arbejdsjakkerne kan også bruges som vindjakker, da de har en god vindbeskyttelse. Du kan vælge imellem mange størrelser af jakker, så du gerne skulle kunne finde en arbejdsjakke til din størrelse. Arbejdsjakkerne findes i flere forskellige farver i vores sortiment såsom sort, olivengrøn og marineblå.

Husk huer, halsedisser og sweatre til de kolde dage

At arbejde i koldt vejr kan være hårdt for kroppen, da du bruger meget energi på at holde varmen. Heldigvis kan du også finde særligt arbejdstøj, som du kan bruge i kulde. En hue er især god at bruge i koldt vejr, da du så kan holde hoved og ører varme. Vi har særlige huer med refleksstriber i vores udvalg, så du kan blive mere synlig i mørke. Ud over dette kan du finde hjelmhuer, som du kan bruge under en sikkerhedshjelm. En halsedisse er også rigtig rar at have på i koldt vejr, da halsedissen kan holde halsen og brystet varmt.

En sweater er også altid god at bruge, når du skal holde varmen. En sweater som arbejdstøj har lommer, hvor du kan opbevare små genstande. Der er lynlåse i sweateren, så du kan åbne og lukke sweateren. Vi har herudover en helt almindelig sweatshirt, som du både kan arbejde i og bruge til hverdag. Af andet tøj til at holde varmen har vi også nogle gode strømper, som kan holde fødderne varme i køligt vejr. Du kan også finde en softshell jakke, som yder god beskyttelse imod vind og regn. Skal du holde varmen på hænderne, kan du se i vores udvalg af arbejdshandsker.

Vælg en rygsæk eller bæltetaske til opbevaring

En rygsæk er altid godt at have, når du skal transportere noget rundt. Det kan være alt fra madpakken og bøger i skolen til bagagen til en ferie. Mangler du en rygsæk, kan du hos os finde rygsække med god plads, så du nemt og enkelt kan transportere en del bagage. Har du bare en smule bagage, som du skal have med, har vi også bæltetasker. Især på en ferie er en bæltetaske god at bruge, da du kan have det mest nødvendige med såsom pung, pas og solcreme. En rygsæk og en bæltetaske er smart at bruge samtidig, hvor du kan have nem adgang til det mest vigtige i bæltetasken og ellers store genstande i rygsækken.

Når du har fundet det arbejdstøj, som du har brug for, har du forskellige muligheder for levering og bestilling. Det er under det enkelte produkt, at du kan se, hvilke muligheder du har for levering og bestilling. En mulighed er, at du kan bestille varen til afhentning i en Silvan-butik via ”Click-and-collect”. Det kræver dog, at Silvan-butikken har varen på lager, hvilket du kan se under det enkelte produkt. En anden mulighed er at bestille den til levering – enten hjem til dig eller til et afhentningssted. Du er naturligvis altid velkommen til at besøge en Silvan-butik, hvor du kan se vores udvalg af produkter til gør-det-selv-arbejde.