Makeup-spejle

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Et makeup-spejl viser dig alle detaljerne i ansigtet

Hvis du lægger makeup hver morgen, er et makeup-spejl næsten et must. Med et makeup-spejl kan du nemlig se nærmest alle detaljerne i ansigtet. Dermed bliver det også meget nemmere at se, om du lægger makeup rigtigt. Et makeup-spejl – der også kan kaldes et sminkespejl, forstørrelsesspejl eller kosmetikspejl – er kendetegnet ved, at det forstørrer ansigtet. Det betyder, at du kan lægge makeup helt præcist, så du ikke risikerer, at det ser sjusket ud. Almindelige spejle har typisk ikke samme mulighed for at forstørre ansigtet, og derfor vil du ikke kunne se lige så mange detaljer.

Du kan dog også bruge et makeup-spejl til en hel del andet end at lægge makeup. Eksempelvis kan du bruge det til at sætte kontaktlinser i, hvis du har brug for at få ekstra forstørrelse, når de skal sættes i. En anden mulighed er at bruge et forstørrelsesspejl under barbering. Især hvis du skal barbere en særlig skægstil, er et forstørrelsesspejl brugbart. Skal du rense ansigtet, er et makeup-spejl også godt at bruge, da du kan se, om ansigtet er helt rent – det kan f.eks. være, hvis du skal fjerne makeup. Derfor er der altså mange fordele ved et makeup-spejl.

Hvilket makeup-spejl skal du vælge?

Sminkespejle findes i flere typer. En type er bl.a. et makeup-spejl med en saksearm. Fordelen ved et sminkespejl med saksearm er, at du hurtigt kan trække spejlet ud, når du skal bruge det. Dermed kan du nemt tilpasse det, så det passer til der, hvor du står. Denne type af spejl har to typer af forstørrelse, så det både kan fungere som et almindeligt spejl og et forstørrelsesspejl. Det er relativt enkelt at montere spejlet, da det bare skal fastgøres med to skruer. Du skal dog være opmærksom på, at det kan være vanskeligt at skrue i en badeværelsesvæg, og at det kan kræve særlige tilladelser.

Desuden adskiller sminkespejle sig fra hinanden i forhold til forstørrelsesgraden. Det betyder, at nogle sminkespejle kan forstørre mere end andre. Nogle spejle har helt op til 5 x forstørrelse. Ofte vil et makeup-spejl have to sider, hvor det ene spejl er et almindeligt spejl, mens det andet er et forstørrelsesspejl. Ud over at kunne montere spejlet på væggen kan du også finde sminkespejle på fod eller med sugekop. Disse spejle kræver derfor ingen montering, så du behøver hverken at bruge tid eller kræfter på dette. De fleste af vores makeup-spejle er lavet med et krom-look og i et elegant design, som passer ind på de fleste badeværelser.

Se også vores andet udvalg af spejle

Ud over makeup-spejle forhandler vi også mange andre typer af spejle, som du kan bruge på badeværelset. Du finder f.eks. et stort udvalg af badeværelsesspejle hos os, der findes i mange størrelser og varianter. Et badeværelsesspejl med lys er værd at overveje, da du får en meget tydelig genspejling med en sådan type. En anden mulighed er et spejlskab, hvor du på en gang får et skab og et spejl. Desuden kan du også finde badmøbelsæt, hvor du kan få badmøbler, håndvask og et spejl i samme køb. Det giver dig en samlet pakke, hvor du får det mest nødvendige badinteriør.

Når du har fundet det produkt, som du gerne vil have, har du forskellige muligheder for levering og bestilling. De konkrete bestillings- og leveringsmuligheder vil fremgå under det enkelte produkt, da det er forskelligt fra produkt til produkt. En mulighed er, at du bestiller den til afhentning i en Silvan-butik via ”Click-and-Collect”. Det kræver dog, at den enkelte butik har varen på lager. Derudover kan du bestille den til levering til enten din hjemmeadresse eller et afhentningssted. Du er naturligvis også altid velkommen til at besøge en af vores mange Silvan-butikker, hvor du kan se vores udvalg af produkter til bl.a. badeværelset, haven og gør-det-selv-projekter.