Reoler & reolsystemer

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Få styr på opbevaringen i hjemmet med reoler og reolsystemer

Reoler er næsten obligatoriske i ethvert hjem – hvad enten du bor i en kæmpe villa eller en lille etværelseslejlighed i byen. Reoler giver dig mulighed for at opbevare mange af dine ting i hjemmet på en overskuelig måde. Det er oplagt at have bøger på reolen, hvis du er så heldig at have en stor bogsamling. Du kan også bruge reoler til at indrette hjemmet, hvor du kan placere krukker, vaser, frugtskåle, lysestager, pyntenips og meget andet. I kontoret er reoler også gode at have, da du kan opbevare mapper, bøger, kontorartikler og vigtige dokumenter, så du kan skabe system og orden i din arbejds- eller studiedag.

Reolsystemer er en anden mulighed for reolopbevaring. Fordelen ved et reolsystem er, at du kan udbygge reolen løbende, hvis du får behov for mere plads. Reolsystemer findes i mange former og størrelser, så du kan nemt finde en, som passer til dine behov. Hos Silvan forhandler vi reolsystemer, som passer til alle rummene i et hjem – både soveværelset, stuen og kontoret. Med et reolsystem kan du derfor hurtigt få meget mere plads i hjemmet på en elegant måde. Hjemmet vil også fremstå mere ordentligt og indbydende, og det bliver nemmere at rengøre boligen, når der ikke ligger en masse ting over de hele.

Hvilke reoler eller reolsystemer skal du vælge?

Først og fremmest skal du vælge en reol, som passer til stilen i dit hjem. Vi forhandler reolsystemer i et nordisk design, som passer godt til moderne hjem. Det er et tidløst design, som derfor ikke sådan lige går af mode trods skiftende trends. Du skal også finde den rigtige farve, hvor vi bl.a. har dem i sort og hvid. Reolstellet skal også passe til din boligstil, hvor du kan vælge imellem stel i træ eller stål. Træstel har et varmt og roligt udtryk, som inviterer til hygge og samvær, mens stel i stål er mere moderne og kølig i sit udtryk.

Størrelsen på reolen er også vigtig og skal passe til størrelsen på rummet og dine pladsbehov. Hvis du vælger en relativt lav og lang reol, kan du faktisk bruge den øverste hylde som ekstra bordplads. Reolerne kan også fungere som en form for rumdeler, hvis du har et stort rum, hvor du vil have adskilte funktioner. Se i vores udvalg og bliv inspireret. I øvrigt skal du være opmærksom på, at mange af vores reolsystemer kommer som et saml-selv-sæt, hvor du selv skal sammensætte reolerne med hjælp fra et monteringssæt. Dog er det heldigvis ret simpelt at samle reolerne.

Sådan får du styr på opbevaringen i boligen

Reoler er rigtigt gode til at få styr på opbevaringen. Da du udnytter pladsen vertikalt i rummet, får du endnu mere plads. Du kan dog også finde andre produkter hos Silvan, som kan hjælpe dig til at få bedre styr på opbevaringen. Bl.a. forhandler vi knager og knagerækker. De kan især bruges i entreen, hvor du kan hænge dit overtøj. Derudover forhandler vi også plastkasser, hvor du kan opbevare småting. I denne kategori finder du også bedrollers, som er plastkasser, du kan skubbe ind under sengen. Vi har også garderobeskabe i forskellige størrelser til tøj.

Hvis du leder efter en opbevaringsmulighed, der også kan bruges som et designobjekt i hjemmet, kan du se i vores udvalg af hylder. Hylder kan sagtens bruges i kombination med reoler. Leder du i stedet efter reoler til værkstedet, kan du se i vores udvalg af værktøjsopbevaring. Her finder du bl.a. værktøjsreoler og værktøjstavler, som du kan bruge til at opbevare både småt og stort værktøj. I et værksted kan du ikke bruge almindelige reoler, da de ikke kan holde til miljøet i et værksted. Vil du gerne have flere gode råd til opbevaring, kan du læse med i vores guide, 13 tips til at organisere dit hjem.