Fra Black Friday til Green Weekend

Vi donerer 5 % af dit køb til Green Weekend

Black Friday er en tradition, som vi danskere efterhånden har taget til os som vores egen. Det er en dag og weekend, hvor mange køber julegaver og det, de ellers lige står og mangler. Hos Silvan vil vi gerne gøre lidt anderledes brug af Black Friday, end vi hidtil har gjort. Derfor holder vi Green Weekend den 27.-29. november 2020, hvor vi donerer 5 % af weekendens omsætning til en grøn sag, som skaber glæde og værdi i dit nærområde. Det gør vi, fordi vi tror på, at vi skal passe på det, vi har. Silvan har eksisteret i Danmark siden 1874, og i dag har vi butikker i 42 byer rundt om i landet. Vi vil gerne være med til at støtte og værne om de lokalsamfund, som vi har været en del af i 146 år og bidrage til en grønnere fremtid.

Plant et Træ med Silvan

”Plant et Træ” er en dansk organisation, der har eksisteret siden 1988. Organisationen har siden dens oprindelse plantet mere end 1,5 millioner træer rundt i Danmark. Det projekt, som vi hos Silvan har valgt at støtte, er plantningen af frugtplantager i danske børnehaver. Vi ønsker at bidrage til, at børn får de bedste og mest grønne forudsætninger. Til Green Weekend donerer vi derfor 5 % af weekendens omsætningen fra både vores butikker samt silvan.dk til ”Plant et Træ”. Efterfølgende udvælger Silvan og ”Plant et Træ” i samarbejde, hvilke børnehaver, der rundt omkring i landet skal have plantet en frugtplantage. Når du vælger at handle i Silvan til Green Weekend den 27.-29. november 2020, er du med til at støtte op om dette projekt. Børnene får mulighed for at lære om naturen; hvordan frugter dannes og høstes, og selvfølgelig hvordan de til sidst tilbereder og spiser frugterne.

Hvis du vil vide mere om projektet, ”Plant et Træ” og ansøgningsprocessen, kan du læse mere på ”Plant et Træs” hjemmeside.