Silvan siger farvel til Black Friday

5% af omsætningen fra Green Weekend doneres til ’Plant et Træ’

Efter den første Green Weekend i 2020 med en donation på mere end 700.000 DKK til ’Plant et Træ’ vil Silvan igen donere 5 % af omsætningen under Black Friday weekenden (26. – 28. november 2021).

Green Weekend donationen fra Silvan vil blive doneret til non-profit organisationen Plant et Træ, hvis mål er at plante træer til gavn for miljøet. Siden 1988 har organisationen plantet mere end 1,5 millioner træer i Danmark, og dette års donation vil støtte plantningen af nye skove i Danmark, som vil bidrage til et bedre miljø for os alle.

Plant et Træ med Silvan

”Plant et Træ” er en dansk organisation, der har eksisteret siden 1988. Organisationen har siden dens oprindelse plantet mere end 1,5 millioner træer rundt om i Danmark. Sidste år valgte vi i Silvan at støtte plantningen af frugtplantager i 58 danske børnehaver. I år vil vi støtte beplantningen af skove i Danmark, da vi ønsker at bidrage til et bedre miljø for os alle. Til Green Weekend donerer vi derfor 5 % af weekendens omsætning fra både vores butikker samt silvan.dk til ”Plant et Træ”. Efterfølgende udvælger Silvan og ”Plant et Træ” i samarbejde, hvilke områder, der rundt omkring i landet skal have plantet nogle træer. Når du vælger at handle i Silvan til Green Weekend den 26.-28. november 2021, er du med til at støtte op om dette projekt og bidrager til at bevare den skønne natur i Danmark.

Hvis du vil vide mere om projektet eller ”Plant et Træ”, kan du læse mere på ”Plant et Træs” hjemmeside.