Vanding

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Haveslanger til forskellige formål

Indenfor vanding findes der et hav af forskellige muligheder hvorpå, du kan vande din have. I Silvan har vi både forskellige vandslanger, haveslanger, vandkander og forstøvere, flexslanger og siveslanger, så du nemt kan vande din have. Har du en stor have og på den måde et større behov for vanding, kan du også få en slangeopruller, der har plads til en slange på op til 30 meter.

Vanding i din have er nødvendig, men ikke nødvendigvis noget der behøver at tage din tid. I Silvan kan du for eksempel få et vandingsur med sensor, så du kan justere vandingen i din have.

Haveslange til vanding og rengøring

Mange bruger haveslangen i deres have men det også oplagt at bruge din haveslange, når du for eksempel skal vaske bilen og måske endda dine vinduer. Montér evt. en børste på din haveslange og på den måde kan du for eksempel rengøre dine sternbrædder og vindskeder.

Siveslange

En siveslange er ideel til vanding af for eksempel blomsterbede, grøntsager og til brug i drivhuse. Flere siveslanger kan sammenkobles, hvis du har brug for en længere slange.

Læg for eksempel siveslangen i din køkkenhave i mellem rækken af grøntsager, så du slipper for at gøre vandingsarbejdet selv. Når de første grøntsager har fået nok vand, flytter du blot siveslangen til næste række. Med en siveslange kan du ofte spare på vandet, da du ikke behøver at skrue så højt op og vandet siver ud i bedet.

Har du spørgsmål til vanding i din have, er du altid velkommen til at besøge os i en af vores butikker.