Badebassin

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Oppusteligt badebassin til haven

Hos Silvan finder du oppustelige badebassiner, der egner sig perfekt til de varme sommerdage. Du kan nemt og hurtigt forvandle din have til en dejlig oase, hvor du kan nyde varmen i en tempereret familiepool. Du slipper altså for en lang tur til stranden. Men du slipper også for at grave ud til en traditionel swimmingpool. En oppustelig familiepool er nemlig en fleksibel og billig løsning til dig, som ønsker at nyde sommeren, uden at skulle vandre langt eller bruge mange kræfter på at blive afkølet.

I Silvan forhandles verdens førende producenter af oppustelige badebassiner. Du finder blandt andet mærker som, Bestway. Du er garanteret med mærker som, Bestway, at kvaliteten er i top, og at du får fuld valuta for pengene. Fælles for alle vores familiepool er, at de er hurtige og nemme at sætte op og flytte rundt på. Der skal derfor ikke ret meget arbejde til, før du kan nyde en skøn og varm sommer i en tempereret familiepool.

Vandleg og hygge for familien

Hvis børnene elsker at bade, men endnu ikke er store nok til at svømme i en større pøl, kan du med fordel vælge et mindre familiepool. Her kan børnene hygge sig i timevis med vandleg, uden at du skal være bekymret for, om de kan bunde. Du kan derfor trygt glæde børnene med vandleg og hygge hele sommeren, uden at skulle være nervøs for, om de kan bunde.

Selvom badebassiner ofte er mere børnevenlige end de almindelige pools, så kan de voksne sagtens få glæde af dem. Hvis du har brug for at blive kølet ned, kan du hurtigt hoppe i vandet og nyde solen. Et familiepool kan bruges af hele familien, og det er med garanti for mange timers sjov og glæde i haven.

Værd at vide om badebassiner

Hos Silvan finder du både runde, firkantede og mindre badebassiner. De mindre er særligt velegnede til de helt små børn. Du bør dog overveje, hvor meget plads du har i haven, og hvorhenne familiepoolen kan placeres. Du bør placere den et sted, hvor der er mulighed for direkte sollys, så vandet ikke bliver for koldt. Det er en god ide at have rigeligt med plads rundt omkring familiepoolen, da dette gør det nemmere at holde den ren. Du kan med fordel stille bassinet væk fra træer, så du undgår at blade og grene falder ned i vandet. 

Selve størrelsen af bassinet afhænger ofte af børnenes størrelse og jeres behov. Der skal tages hensyn til børnenes højde. De skal kunne tage et ordentligt afsæt, og så stadig kunne bunde, hvis de mister orienteringen eller balancen i vandet. Til gengæld vil en lavere familiepool være med til at mindske leg og svømning i vandet. Det er derfor en god idé at måle dit barn, inden du finder den rette størrelse.

Sådan renser du vandet

Selvom der medfølger en pumpe og et filter til langt de fleste badebassiner, så er det stadig vigtigt, at du får renset og desinficeret vandet grundigt. Hvis vandet ikke bliver vedligeholdt, kan du risikere at få hudgener eller maveonde. Omvendt, kan et højt indhold af desinficerende midler eller klor også være skadeligt. Det er derfor vigtigt, at du løbende rengør og tjekker pH-værdien af vandet. Hos Silvan finder du flere forskellige produkter, som kan hjælpe dig med at holde vandet rent og lækkert. Se vores udvalg af klortabelletter, pH-værdi målere og andet tilbehør under vandpleje.

Det er også vigtigt, at du husker at skifte vandet engang imellem. Jo mere det bruges, des flere gange skal du skifte vandet. Du skal især i varme perioder forvente, at vandet skal udskiftes næsten hver dag, for at komme bakterier og andet skidt til livs. Skifter du hyppigt vandet, skal du være opmærksom på, at du skal undgå nogle former for rensekemikalier til vandet, for at skåne miljøet, når vandet konstant bliver udskiftet. Du kan være med til at mindske antallet af udskiftninger af vandet, ved at fjerne blade, skidt og andet snavs. Derudover kan du med fordel dække familiepoolen af med et cover eller overdækning, når det ikke bliver brugt.

Hvis du skulle være i tvivl eller have spørgsmål omkring dit badebassin, så er det altid en god ide at følge den medfølgende brugsanvisning. Her finder du vejledning til tekniske installationer og brug af kemikalier. Hvis du skulle have yderligere spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kontakte os eller besøge en af vores mange butikker. Der er altid en Silvan i nærheden af dig, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have brug for hjælp.