Philips Hue pærer

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Skab den helt rette stemning med pærer fra Philips Hue

Smart-home er kommet for at blive. Og med lyskilder fra Philips Hue kan du tilslutte dig den smarte teknologi. I Silvan finder du et stort udvalg af Philips Hue-pærer til enhver lampe. De fås med flere forskellige fatninger: E27, E14 og GU10. Om du leder efter almindelige runde pærer, kertepærer, dekorationspærer eller spots fra Philips Hue, finder du det her. Der er altid en pære, der passer til den stemning, du ønsker at skabe. Med lyskilder fra Philips Hue kan du nemlig vælge mellem varmt-hvidt lys, koldt lys og farvet lys. Se hele udvalget her på siden, og skab den perfekte stemning med smart-belysning.

Philips Hue-pærer – en prisvenlig start på smart-belysningen

At udskifte al belysning med smart-teknologier som Philips Hue er ret omkostningstungt. Du sparer naturligvis på elregningen på den lange bane, når du udskifter alle lyskilder med LED. Men at anskaffe både lamper og pærer til hele boligen fra Philips Hue er stadig et større engangsbeløb. Og hvis det ikke virker overskueligt lige som en start, eller hvis du gerne bare vil starte mindre ud, er Philips Hue-pærer et rigtig godt sted at begynde. På den måde kan du nemlig starte ud med bare et par enkelte pærer, og se, om det er noget for dig.

Montér dem f.eks. i nogle af de lamper, du bruger oftest – det kunne være spisebordslamper, sengelamper eller lignende. Gør brug af muligheden for at dæmpe pærerne. Du kan enten gøre det på lampen eller kontakten, hvis den har en indbygget lysdæmper. Eller du kan tilkøbe en Dimmer Switch. Uanset hvilken serie af pærer du vælger, kan de alle dæmpes. Og det er netop smart, hvis du skal f.eks. skal have middagsgæster og gerne vil dæmpe belysningen en smule over spisebordet. Eller hvis du blot lige skal op om natten, og kun har brug for svag belysning ved sengen for at orientere dig.

Spar på elregningen med LED-teknologien

Det er efterhånden ingen hemmelighed – LED-pærer er de mest energibesparende lyskilder. Spare- og halogenpærer er på vej ud, og LED bliver fremtiden for stort set enhver form for belysning – i hvert fald i hjemmet. Og det giver rigtig god mening, når man ser på de besparelser, der er at hente ved at udskifte f.eks. halogen med LED. Du kan nemlig spare op til 85 % energi ved at vælge LED i stedet for halogen. Det præcise tal varierer naturligvis fra pære til pære. Men der er altså en hel del at hente på elregningen ved at udskifte dine lyskilder.

Lyskilder til både hverdag og fest

Med Philips Hue-pærer får du al mulighed for at vælge lige den type lyskilde, der passer perfekt til formålet. De kan nemlig som udgangspunkt fås i 3 serier: White-serien, White Ambiance-serien og White and Color Ambiance-serien. Det vil sige, at du kan få lyskilder i både almindelig varm hvid, skiftende fra kold til varm hvid og endeligt, kan du også få pærer, hvor du kan vælge mellem 16 millioner forskellige farver. Fælles for alle 3 serier er, at pærerne er dæmpbare, og de fås med både E14, E27 og GU10-fatning. Læs mere om de forskellige serier herunder:

Philips Hue White – dæmpbar med varmt hvidt lys

Philips Hue White-serien indeholder pærer, der har et almindeligt, varmt hvidt lys, og pærerne er fuldt dæmpbare. Du kan styre dem enten via Bluetooth, eller ved at tilslutte dem til en Philips Hue Bridge. Hvis du styrer dem via Bluetooth, kan du sammenkoble op til 10 lyskilder. Hvis du vælger et sæt med 2 stk. pærer, skal de sidde i samme rum, for at du kan styre dem via Bluetooth, og du skal være inde for en rækkevidde på ca. 9 meter. Med en Bridge kan du dog tilkoble op til 50 produkter, og du får adgang til et hav af funktioner via appen. I Philips Hue White-serien finder du pærer med E14, E27 og GU10-fatning.

Philips Hue White Ambiance – dæmpbar med varmt til køligt hvidt lys

Med pærer fra Philips Hues White Ambiance-serie får du også fuldt dæmpbare lyskilder, der også kan skifte fra varmt til køligt hvidt lys. Mere præcist kan de skifte fra 2000 Kelvin til 6500 Kelvin. Kelvin-grader beskriver selve lysets farve. White Ambiance-lyskilderne kan du også styre enten ved hjælp af Bluetooth eller ved hjælp af en Bridge. Igen kan du vælge mellem flere fatninger: E14, E27 og GU10. Det er nogle af de mest gængse fatningstyper, så du kan få intelligent-belysning i enhver lampe i dit hjem.

Philips Hue White and Color Ambiance – dæmpbar med op til 16 millioner farver

Hvis du gerne vil have alle muligheder for at kontrollere både lysstyrke og farve, skal du vælge Philips Hue White and Color Ambiance-serien. Her får du nemlig dæmpbare pærer, der kan lyse i op til 16 millioner forskellige farver. Du kan derfor sætte den helt rigtige stemning til enhver anledning. Brug det varme, rolige lys til hverdag, evt. lidt koldere om morgenen, og brug farverne, når der skal være fest og hygge. Og hvis du godt kan lide at game, kan du også bruge farverne sammen med dit spil, så du kan indstille dem til at passe til omgivelserne i spillet – det giver en superfed effekt.