Ovne

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Stort udvalg af ovne

I SILVAN har vi et stort udvalg af forskellige gas- og petroleumsovne. En gasovn er en effektiv varmekilde til rum hvor der ikke er indlagt varme. Det kan f.eks. være et værksted eller et sommerhus. Med en ovn i rummet skaber du nemt og hurtigt varme, så du undgår unødige skader på din bolig i de rum, hvor der ikke er indlagt varme. Med en gasovn får du en ovn, der er nem at tænde og betjene, og som nemt kan placeres i hele din bolig. Du kan få en ovn med hjul på, så du nemt kan flytte den rundt, og placere den hvor der er brug for varme.  


I SILVAN anbefaler vi at vurdere dit behov for en ekstra varmekilde i dit hjem inden du går ud og køber en ovn. Det kan være praktisk og bekvemt med en ovn, hvis du har en isoleret del af dit hus, som ikke er opvarmet som f.eks. en garage. Det kan også være en fordel med en ovn, hvis centralvarmesystemet af en eller anden grund ikke fungerer ordentligt i et af dine rum. Du kan også anskaffe dig en mindre ovn, der kører på petroleum, som du nemt kan stille på arbejdsbordet og regulere temperaturen efter ønske.  

Der er flere fordele ved at anskaffe sig en ovn som varmekilde. En ovn der kører på gas er billig at anskaffe og har en høj effektivitet. En gennemsnitlig ovn der kører på gas har en varmeeffekt på mellem 1.500 og 4.500 watt. Derudover er det meget let at anskaffe brændsel til din ovn. Du kan købe brændstof til din ovn til billige priser hos os i SILVAN. 

Er du ikke helt vild med ideen omkring en gasovn, kan en laserovn måske være løsningen for dig. Med en laserovn får du en varmekilde der er elektronisk styret og som du nemt kan regulere. Vores ovn med laservarme er fremstillet i et enkelt design, så den passer ind i det fleste hjem. Derudover er vores laserkaminer udstyret med en blæser, så varmen nemt fordeles rundt i rummet.

Tips til din ovn

Når du bruger din ovn skal du være opmærksom på, at der dannes en del kondens i forbindelse med afbrændingen af gas og den damp der kommer. Derudover opstår der en mindre partikel forurening ved alle former for afbrænding. Derfor skal du altid sørge for at lufte godt ud, for at undgå at luften bliver tung og skadelig, når du bruger din ovn. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal vælge en gasovn eller en laserkamin, anbefaler vi at vælge ovn efter rummets størrelse. Oftest vil en gasovn være bedst til større rum, da sådan en ovn er god til at varme store rum op. 

Har du flere spørgsmål til SILVANs udvalg af ovne, kan du altid komme forbi en af vores mange butikker.