Byg med multiplader

Sammen med SILVAN er det nemt at bygge om. Brug de fleksible multiplader og sæt dem sammen til alverdens kreative løsninger: skillevægge, reoler, skabe, vinreoler, køkken, badeværelse og meget mere.

Her kan du se hvor nemt det er at arbejde med multiplader. Faktisk kræver det ikke andet, end at du kan håndtere en almindelig håndsav og lidt fugelim. 

Fakta om multipladen
Multipladen er lavet af miljøvenligt porebeton, der tåler både varme, vand og den angribes ikke af fugt, svamp eller råd. Den har en plan overflade, der ikke kræver pudsning. Pladerne kan beklædes med f.eks. tapet, filt eller fliser, når de er sat sammen. Pladerne fås i standardmålene 600x400 mm i to tykkelser: 75mm (11,6 kg) og 100mm (15,5 kg). Multipladen er søm- og skruefast, så du undgår slagbor. 

…
Trin 1
Før du går i gang, så start med en enkel tegning af det, du skal i gang med. Så får du styr på tankerne og et overblik over, hvad der er plads til i rummet. Sørg altid for at multipladen er placeret på et stabilt underlag.
…
Trin 2
Du skal starte med at børste og fugte limfladen. Så opnår limen optimal vedhæftning.
…
Trin 3
Påfør tyndfugelim på limfladen og udjævn med en limske.
…
Trin 4
Sav pladen til, montér den og kontrollér med et vaterpas at den er helt vandret.
…
Trin 5
Ret pladen til og kontrollér med et vaterpas at den er helt lodret
…
Trin 6
Slib sider og overkant. Når fugemassen er tør (ca. 2 timer), spartler du med sandspartel. Spartelmassen skrabes hen over væggen med en bred spartel. I vådrum anvendes vådrumsspartel. Efter få timer kan du påbegynde efterbehandlingen.