SILVANBonusClub – vilkår og betingelser

Opdatering 29.01.2020

BonusClub'en lukker med udgangen af februar.
Først og fremmest skal du have tak for at have været med i BonusClub'en. Vi har valgt ikke at gå videre med dette koncept. Med udgangen af februar 2020 er det derfor ikke længere muligt at bruge dit BonusClub-kort med dertilhørende fordele.

1. SILVANBonusClub

Disse vilkår og betingelser (herefter V&B) indgås mellem SILVAN A / S, CVR-nr. 38 84 12 97, Edwin Rahrs Vej 88, 8220 Brabrand (herefter SILVAN) og SILVANs kunder (herefter Kunden) og omhandler SILVANBonusClub, hvor kunder kan tilmelde sig og få medlemsskabsydelser ved køb i SILVANs udnævnte BonusClub butikker ved hjælp af et medlemskort og rabatkuponer, som nærmere angivet nedenfor.

2. Tilmelding til medlemskab i SILVANBonusClub

2.1 Medlemsbetingelser
Kunden kan frit tilmelde sig som medlem (herefter Medlem) i SILVANBonusClub, forudsat at Kunden accepterer V&B og underlægger sig følgende, yderligere medlemskabsbetingelser, hvor der stilles følgende krav:

       Kunden skal være myndig/ skal være fyldt 18 år.

2.2 Tilmeldingsprocedure
Tilmelding til SILVANBonusClub er gratis, og der er ingen medlemsafgifter for Kunden i løbet af medlemskabets løbetid.
Kunden kan tilmelde sig SILVANBonusClub ved registrering af et medlemskort via www.silvan.dk/bonusclub eller via SMS.
I tilmeldingsprocessen skal kunden afgive obligatoriske oplysninger, herunder [navn, e-mailadresse, telefonnummer og kundenummer på medlemskortet] samt acceptere V&B.
Registreringen som medlem og deltagelse i SILVANBonusClub er underlagt godkendelse fra SILVAN, og medlemskabet er kun gyldigt med godkendelse fra SILVAN, ud fra SILVANs eget skøn (Medlemskabsdato).

3. Medlemskort

Medlemmet modtager et SILVANBonusClub medlemskort (Medlemskort). Medlemskortet udstedes til medlemmet i en af ​​de deltagende SILVANBonusClub butikker, jfr. § 4, i forbindelse med tilmeldingsprocessen.  Medlemskortet kan gemmes på medlemmets smartphone, der understøtter enten iOS- eller Android-apps, til af den SILVAN henviste app.  Medlemskortet er gyldigt, når registreringsprocessen er afsluttet, og indtil medlemskabets ophør er afsluttet. For at opnå medlemskabsydelser skal medlemmet identificere sig selv, ved at vise medlemskortet eller oplyse e-mailadresse eller telefonnummer på salgsstedet i de deltagende SILVANBonusClub butikker.<>
Medlemskortet forbliver SILVANs ejendom, kan ikke overdrages og må kun bruges af kortindehaverens navn på medlemskortet, dvs. af medlemmet.

SILVAN forbeholder sig ret til i individuelle tilfælde og fra tid til anden at verificere medlemmets legitimitet ved hjælp af passende bevis (f.eks. med et identitetskort) og at afvise medlemmet, hvis der ikke foreligger et sådant bevis.

4. Lokation (de deltagende SILVAN butikker)

SILVANBonusClub er kun gældende i deltagende SILVANBonusClub butikker, og medlemskabsydelser kan kun indløses i en af de deltagende SILVAN butikker.
SILVAN forbeholder sig ret til at opdatere listen over de deltagende SILVANBonusClub butikker, som kan ændre sig på grund af markedsvilkår og SILVANs forretningsbeslutninger.

I perioden fra 13. august 2018 til 31. oktober 2018 deltager følgende SILVAN-butikker i SILVANBonusClub:

 • SILVAN Gladsaxe
 • SILVAN Hillerød
 • SILVAN Valby
 • SILVAN Tilst
 • SILVAN Århus
 • SILVAN Skejby

Rabatkuponer kan ikke indløses i SILVANs webshop.

5. Medlemsfordele

5.1 Fordelsskema
Medlemmer af SILVANBonusClub kan enten være SILVAN medlem eller SILVANPlus medlem og har adgang til følgende fordele:

Løbende fordele

     Medlemskab

     Påkrævet købsværdi (årlig)

      Cashback   (rabatkupon)

      Andre fordele

     SILVAN medlem       

      > 5,000 DKK for at bibeholde medlemskab

       10 % af købssummen til dit næste køb

      Adgang til særlige kampagner

      Rentefri finansiering (op til 12 måneder)*

      Specialpris på slik (5 kr. / 100 g)

     SILVANPlus medlem

       > 25,000 DKK for at bibeholde medlemskabsstatus som Plus medlem

 

       15 % af købssummen til dit næste køb

      Adgang til særlige kampagner

      Rentefri finansiering (op til 12 måneder)*

      Projektlån*

      Specialpris på slik (5 kr. / 100 g)

      25 % på værktøjsudlejning

    * Tilbuddet om rentefri finansiering og projektlån er ikke kun forbeholdt SILVANBonusClub medlemmer, og yderligere vilkår gælder.

Betingelserne for medlemskabsydelser er yderligere beskrevet nedenfor.

5.2 Medlemskab
Medlemskab som medlem af SILVAN eller SILVANPlus, er baseret på summen af ​​den årlige købsværdi af medlemmets køb fra medlemskabsdatoen, jf. Fordelsskemaet ovenfor.

SILVAN medlemmer skal foretage køb for mere end 5.000 DKK inden for hver separate tolv (12) måneders periode fra medlemskabsdatoen, for at bibeholde deres ret til 10% på næste køb. SILVANPlus medlemmer skal foretage køb for mere end 25.000 DKK inden for hver separate tolv (12) måneders periode fra medlemskabsdatoen, for at bevare denne medlemsstatus.

Medlemmets medlemsstatus konverteres automatisk til henholdsvis SILVAN medlem eller SILVANPlus-medlem, baseret på summen af ​​medlemmets årlige købsværdi. Hvis medlemmet ikke længere er berettiget som medlem af SILVAN ved indledningen af ​​en ny tolv (12) måneders periode, ændres medlemskabet automatisk.

5.3 Rabatkuponer
Medlemmet vil ved hvert køb modtage en eller flere rabatkuponer, baseret på købssummen og medlemsstatus, som kan anvendes i det næste køb foretaget af medlemmet i en deltagende SILVANBonusClub butikker.

Værdien af rabatkuponen er afhængig af medlemskabsstatus, dvs. enten medlem af SILVAN eller SILVANPlus, og beregnes som angivet nedenfor.
Rabatkuponens værdi beregnes ud fra en procentdel af købsværdien af d​​en nuværende kvittering og er gyldig ved medlemmets næste køb.
SILVAN medlemmer modtager ved hvert køb en rabatkupon på 10% af købssummen af ​​det nuværende køb, og skal indløses i en af de deltagende SILVANBonusClub butikker ved det næste køb.
SILVANPlus Medlemmer modtager ved hvert køb en rabatkupon på 15% af købssummen af ​​det nuværende køb, og skal indløses i en deltagende SILVANBonusClub butikker ved det næste køb.

SILVAN medlemmer med en rabatkupon på 10% fra et tidligere køb, der opnår SILVANPlus medlemskab i forbindelse med det næste køb, på grund af en årlig købsværdi på mere end 25.000 DKK, vil modtage en rabatkupon på 10% på differencen optil 25.000 DKK og 15% på beløbet over de 25.000 DKK, der skal bruges i det næstfølgende køb.

SILVAN kan på anmodning og efter eget skøn, beslutte at opdele en kundes rabatkuponer af høj værdi til separate kuponer.

Medlemmet vil regelmæssigt blive informeret via e-mail og kan herved se en status over deres transaktioner og manglende transaktionsbeløb samt logge ind få en status online via www.silvan.dk/bonusclub.

Rabatkuponer udstedes kun, når varerne er fuldt udbetalt.

Rabatkuponer kan ikke sælges, overføres eller bruges i andre end de deltagende SILVANBonusClub butikker.

5.3.1 Udløb af rabatkuponer
Rabatkuponerne er gyldige i seks (6) måneder fra købstidspunktet, hvor kuponen er udstedt (gyldighedsperiode). Rabatkuponerne udløber automatisk ved udløbet af gyldighedsperioden uden yderligere varsel eller kompensation.
Rabatkuponer kan ikke indløses til kontanter, og rabatkuponerne kan kun bruges i forbindelse med et enkelt køb.
Kunden kan returnere varer inden for 30 dage ifølge SILVANs bytteservice. Rabatkuponer modtaget fra køb af efterfølgende returnerede varer er ikke længere gyldige.

5.4 Finansiering og projektlån
Vilkårene for rentefri finansiering og projektlån findes på silvan.dk/services

Tilskud til rentefrit finansiering og / eller projektlån er betinget af, at medlemmet har accepterer de forskellige vilkår og betingelser, og at medlemmet er berettiget til at modtage rentefri finansiering og / eller et projektlån, hvis relevant.

6. Omfang af varer

Som hovedregel er alle varer i de deltagende SILVANBonusClub butikker berettiget i SILVANBonusClub ordningen og er underlagt medlemskabsydelser, medmindre andet udtrykkeligt er angivet.
Der må maksimalt købes 1 kg. slik pr kunde pr dag til 5 kr pr 100 gram. Mængden der overstiger 1 kg vil kunne købes til SILVANs normalpris på slik.

Følgende er undtaget fra SILVANBonusClub:

 • Lånegebyrer
 • Leveringsgebyr
 • Køb af gavekort
 • Udlejningsværktøj

7. Returnerin

På returneringer eller ombytninger af varer købt med en rabatkupon, vil beløbet betalt med en rabatkupon ikke blive tilbagebetalt. Resten af beløbet vil blive udbetalt kontant.

8. Kombination med andre kundefordele og loyalitetsprogrammer

Medlemsskabsfordelene i SILVANBonusClub, kan ikke bruges i kombination med andre kundefordele, andre kundeloyalitetsprogrammer og / eller andre kunde- eller SILVAN medarbejderkort. Dette gælder dog ikke brug af kort fra Forbrugsforeningen.

9. Informationsforpligtelser

Medlemmet skal informere SILVAN om alle ændringer, der er relevante for deres medlemskab, som f.eks. adresseændring, e-mailadresse eller telefonnummer. Medlemmet skal yderligere informere SILVAN i tilfælde af tab af kort, tyveri eller mistænkt misbrug af medlemskortet.

10. Opdateringer af SILVANBonusClub og V&B

SILVAN forbeholder sig ret til at opdatere, ændre og / eller supplere SILVANBonusClub og V&B til enhver tid med tredive (30) dages varsel via e-mail.
De gældende V&B er tilgængelige på silvan.dk og vil løbende blive opdateret, hvis relevant.
Rabatkuponer udstedt før sådanne opdateringer og ændringer er gyldige inden for gyldighedsperioden, dvs. i seks (6) måneder fra købstidspunktet, hvor kuponen blev udstedt, jf. stk. pkt. 5.3.1 ovenfor.

11. Markedsføringstilladelse

Ved markedsføringstilladelse accepterer medlemmet, at SILVAN kan sende e-mail og SMS med oplysninger, produktrabatter, konkurrencer og andre kampagner. Medlemmet kan til enhver tid tilbagekalde sit samtykke på www.silvan.dk/bonusclubeller via link i bunden af e-mail nyhedsbrevet.

12. Personoplysninger

Ved personoplysninger` forstås enhver information, der vedrører en identificeret eller identificerbar fysisk person.
SILVAN respekterer fuldt ud alle ønsker med hensyn til fortrolighed af personoplysninger, og SILVAN er opmærksom på beskyttelse og at behandle personoplysninger sikkert.
SILVAN registrerer og behandler personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse.
SILVAN registrerer og behandler personoplysninger, som medlemmerne har afgivet i forbindelse med tilmelding til SILVANBonusClub samt efterfølgende opdateringer af medlemmerne SILVANBonusClub profil.
Endvidere registrerer SILVAN medlemmers køb og transaktioner hos deltagende SILVANBonusClub butikker i det omfang købet blev gennemført via medlemskabet, f.eks. ved at vise medlemskortet.Ved at tilmelde sig SILVANBonusClub, giver medlemmet tilladelse til SILVANs behandling af medlemmets personoplysninger, herunder at SILVAN:

 • Registrerer de personlige oplysninger, som medlemmet afgiver i forbindelse med tilmelding til SILVANBonusClub og efterfølgende opdateringer af medlemsprofilen
 • Registrerer data vedrørende medlemmets køb i deltagende SILVANBonusClub butikker
 • Kan lade de registrerede data behandles af dataprocessorer, der driver SILVANs IT-systemer

SILVAN sælger ikke, overdrager ikke eller på anden måde overfører medlemmets personoplysninger til tredjepart.Formålet med SILVANs registrering og behandling af personoplysninger er at:

 • administrere medlemskabet
 • yde bedre service til medlemmerne ved at give et overblik over købshistorik og kupongyldighed på www.silvan.dk/bonusclub
 • opnå generel viden om forbrugeradfærd for at udvikle og forbedre butikker, produktsortiment og tilbud til at foretage markedsanalyse, men ikke på baggrund personlige identificerbare oplysninger.

Retsgrundlaget for SILVANs behandling af personoplysninger gives ved medlemmets samtykke.
Personoplysningerne gemmes i medlemskabets periode. Personoplysningerne gemmes i Danmark.Medlemmet har ret til:

 • Være informeret om de personlige data, som SILVAN har registreret om medlemmet
 • Berigtigelse af unøjagtige, ufuldstændige eller irrelevante personoplysninger
 • Modtage personoplysninger og anmode om, at personoplysningerne overføres til en tredjepart
 • Anmodning om sletning af alle personlige data

Medlemmet kan til enhver tid trække sit samtykke til SILVANs behandling af personoplysninger tilbage. Dette vil dog ikke påvirke legitimiteten af ​​den tidligere databehandling.

En anmodning om sletning af personoplysninger og tilbagetrækning af samtykke betragtes som opsigelse af medlemskab, jfr. § 12.
Datastyringen foretages af:

SILVAN A / S
CVR-nr. 38 84 12 97
Edwin Rahrs Vej 88
8220 Brabrand

Eventuelle spørgsmål, anmodninger, ansøgninger eller anden forespørgsel vedrørende personoplysninger skal være skriftlig og skal rettes til kundeservice på e-mail [email protected]
Klager vedrørende SILVANs behandling af personoplysninger kan rettes til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
[email protected]
www.datatilsynet.dk

Hvis du vil vide mere om, hvordan SILVAN behandler personoplysninger, er vores privatlivspolitik tilgængelig på Silvan.dk.

13. Udløb og opsigelse af medlemskab

V&B samt medlemskab er gyldigt indtil den ene part, SILVAN eller medlemmet, ophører medlemskabet eller V&B.
SILVAN og medlemmet har ret til at opsige V&B og dermed medlemskabet til enhver tid.
Opsigelse af medlemskabet kan til enhver tid rettes til e-mail [email protected] eller til personalet i en af ​​SILVANBonusClub butikkerne, inden for de respektive åbningstider, jfr. § 4.
Opsigelsen skal være skriftlig, f.eks. via e-mail. Opsigelsen kan også ske ved at afmelde sig i E-mail sendt af silvan eller på medlemmets egen profilside
SILVAN forbeholder sig ret til at afbryde SILVANBonusClub ved at formidle dette via e-mail til medlemmerne.
Herefter vil medlemskabets ydelser ikke længere være gældende, undtagen allerede udstedte rabatkuponer inden for gyldighedsperioden.
Rabatkuponer inden for gyldighedsperioden er gyldige, selvom V&B er blevet opsagt af en af ​​parterne, eller hvis SILVANBonusClub er blevet afbrudt, jfr. Pkt. 5.3.1 ovenfor.
Medlemsprofiler slettes i deres helhed i forbindelse med opsigelse af medlemskab. Medlemskortet deaktiveres.
Medlemmer, der forlader SILVANBonusClub, kan tilmelde sig igen tidligst et (1) år efter medlemskabets ophør, underlagt medlemskabsbetingelserne og tilmeldingsproceduren, jfr. § 2.

14. Misligholdelse af V&B, misbrug og ansvar

Medlemmet er forpligtet til enhver tid at holde sig ajour med indholdet af de gældende V&B for medlemskabet.
SILVAN forbeholder sig ret til at opsige medlemskabet for væsentlig overtrædelse med øjeblikkelig virkning i tilfælde af medlemmets overtrædelse af V&B eller misbrug af medlemskortet, svig eller lignende.
Medlemmet er til enhver tid ansvarlig for brugen af ​​medlemskortet, og SILVAN kan ikke holdes ansvarlig for uautoriseret brug af medlemskortet eller rabatkuponerne.
Hvis medlemmet ikke underretter SILVAN i tilfælde af tab, tyveri eller mistænkt misbrug af medlemskortet uden unødig forsinkelse, er medlemmet ansvarlig for de deraf følgende skader.
Misbrug af medlemskortet sker ved uautoriseret brug eller f.eks. hvis medlemmet giver ukorrekte eller ufuldstændige oplysninger eller afstår fra at rette oplysninger, der er forkerte, og medlemmet forsøger at udnytte det.
I tilfælde af misbrug er SILVAN ikke forpligtet til at udstede eller indløse rabatkuponer og forbeholder sig ret til at inddrive eventuelle rabatkuponer, der allerede er udstedt.
Enhver hensigt om svig med hensyn til SILVANBonusClub og medlemskabsydelser vil blive lovligt forfulgt.

15. Udsteder

SILVANBonusClub administreres af:

SILVAN A / S
CVR-nr. 38 84 12 97
Edwin Rahrs Vej 88
8220 Brabrand

Eventuelle spørgsmål eller andre henvendelser skal rettes til SILVANs kundeservice på e-mail [email protected] eller ved henvendelse til personalet i en af ​​SILVANs BonusClub butikker.

16. Klager

Parterne skal først forsøge at løse enhver tvist ved aftale. Hvis parterne ikke kan blive enige, kan der henvises til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg (www.naevneneshus.dk).

Fortsatte tvister afgøres senere af Forbrugerklagenævnet eller Danmarks Bydomstole.