WEBER

KATEGORIER

Alle WEBER produkter
Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Stort udvalg af grill og tilbehør

Siden 1952 har Weber produceret innovative grillprodukter af høj kvalitet. Med Webers brede udvalg af originale grill og tilbehør kan du skabe perfekte resultater hver gang – uanset om du lyn- eller langtidssteger, røger, damper eller bager. Weber tilbyder alt fra grillbørster, brændsel, rotisserier og støbejernsindsatser til gas-, kul- og digitale grill i forskellige størrelser. Alle Webergrill er robuste og langtidsholdbare og omfattet af et enestående garantiprogram med op til 10 års garanti på alle dele.

Den populære kuglegrill

Kuglegrillen har gjort sit indtog i Danmark og er en af de mest populære fra Weber. Kuglegrillen har den gode egenskab, at låget er på mens du griller. Det betyder at der ikke opstår flammer, da flammerne kvæles i den røg der naturligt opstår og kødet brænder derved ikke på.

Elektrisk-, kul- eller gasgrill

Elektrisk-, kul- eller gasgrill, du bestemmer selv men med en grill fra Weber, er du sikret at det bliver enkelt at grille. Alle Webers grill er lavet til at kunne stå udenfor året rundt og mange griller både om sommeren og vinteren. Hos SILVAN kan du få et stort udvalg inden for både grill og grilltilbehør fra Weber – om dette er til altanen eller terrassen.

Aktiviteter året rundt

Året rundt indbyder Weber til aktiviteter, som inspirerer dig og udvikler den danske grillkultur: Grillens Dag i maj, Weber Grill Festival i maj/juni og 3-timers sommer- og vintergrillkurser, som afholdes uden for udvalgte SILVAN butikker rundt om i landet. Du kan også møde Weber til Food Festival i Aarhus, DM i Grill, Nibefestival og Lakridsfestivalen. Én gang årligt udkommer Webers grillmagasin Grill On med artikler, opskrifter, nyheder og en god portion ”brændstof” til dine grillstunder. Magasinet fås gratis i din SILVAN butik.