Efterår i haven

Efteråret er det perfekte tidspunkt til at få klaret havens sidste projekter. Det kunne være beskæring af træer eller rengøring og behandling af terrassen. Find masser af inspiration til et efterår i haven herunder.

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Gør haven efterårsklar med Silvan

Efteråret behøver ikke være nogen hindring for at gå i haven. Der er masser af ting, der kan gøres, inden vinteren kommer. Efteråret er f.eks. tiden for beskæring og udtynding af frugttræer. I Silvan finder du et bredt udvalg af beskæresakse, ørnenæb og lignende, så du kan gøre dine træer klar til overvintring. Vi har naturligvis også hækkesakse og river, hvis hækken eller buskadset lige trænger til en sidste omgang inden vinteren. Også græsplænen kan trænge til lidt ekstra kærlighed i de køligere måneder. Få eftersået bare pletter med græsfrø og forkæl plænen med en god omgang plænegødning og perlekalk.

Det er ikke kun det grønne i haven, der trænger til en kærlig hånd, når sommeren går på hæld. Terrassen og havemøblerne har typisk også brug for at blive gjort efterårsklar. Efter en lang, varm sommer, har træterrassen og havemøblerne rigtig godt af at blive afrenset og olieret. Brug f.eks. en højtryksrenser med terrassevasker og noget havemøbel- og terrasserens til afrensningen. Når overfladerne er tørre, giver du dem en rigtig god gang terrasseolie og havemøbelolie. På den måde kan begge dele klare sig igennem vinteren – og du kan blot glæde dig til at nyde dit uderum igen til foråret.