Kosmetikspejle

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Praktiske kosmetikspejle

I Silvan har vi et stort og lækkert udvalg af kosmetikspejle, så du kan finde netop det kosmetikspejl, der passer til dine behov. Med et godt kosmetikspejl kan du lægge den perfekte makeup, have fuld kontrol over isætningen af kontaktlinser eller have det perfekte barberingsspejl. Kosmetikspejle findes både med og uden zoom eller belysning og de egner sig perfekt til hverdagens små opgaver. Vi har kosmetikspejle fra flere forskellige mærker, heriblandt Wenko og Kristalform, der betyder, at vores udvalg byder på mange forskellige varianter. Med et kosmetikspejl, også kendt som et makeupspejl, overlader du intet til tilfældighederne og sikrer blandt andet, at du kommer afsted med en fantastisk makeup eller skarp barbering.

Ikke nok med, at kosmetikspejlene er yderst funktionelle, når det gælder personlig pleje, så er de yderst dekorative og passer både på badeværelset eller inde på soveværelset. Her skaber spejlene både liv, lys og energi med deres blanke overflade og form. Alle vores kosmetikspejle er fremstillet i elegant stil, hvor de enten er udstyret med en stående fod eller kan hænges på væggen. De er alle udstyret med et forstørrelsesspejl på den ene side, så du kan klare den personlige pleje til perfektion.

Rengør dit kosmetikspejl med omhu

Når du skal rengøre og pudse dit kosmetikspejl, kan du risikere at det varme vand ikke er nok til at få bugt med skidtet. Vi har samlet et par gode råd til hvordan, du får et skinnende blankt og lækkert kosmetikspejl:

  1. Du kan med rette gøre brug af vinduesspray og være ekstra omhyggelig med rengøringen, så du kan få bugt med eksempelvis makeuprester eller fedtede fingre.

  2. Bland eventuelt lidt opvaskemiddel sammen med varmt vand og brug herefter en ren svamp til at rengøre glasset.

Med et rent kosmetikspejl giver du dig selv de bedste forudsætninger for at lægge den perfekte makeup eller få den skarpeste barbering. Besøg din nærmeste Silvan og hør mere om de forskellige kosmetikspejle. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig.