Laminat bordplade montering

Montér selv din laminat bordplade. SILVAN kan save bordplader til i alt fra laminat til massiv eg. 

Der stilles store krav til en køkkenbordplade: 
  • Den skal have en flot overflade
  • Den skal kunne tåle at blive brugt
  • Den skal være nem at vedligeholde

Laminatbordplader fra SILVAN lever op til disse krav og flere til. Laminatbordplader fås i mange farver. De har en holdbar og rengøringsvenlig overflade, der ikke kræver vedligeholdelse udover den almindelige rengøring. Dette er en generel vejledning. Du bør altid bruge den vejledning, der følger med bordpladen.

Trin 1
Mål ud, og rids laminaten, inden du saver.
Trin 2
Sav med fintandet sav fra forsiden. Ved brug af stiksav, saves fra bagsiden. Monter med købte kant båndkantbånd med kontaktlim. Kantbåndet tilpasses med en skarp hobbykniv eller stemmejern. Puds kanterne med fint sandpapir.
Trin 3
Afsavede ender og samlinger skal være så langt væk som muligt fra vasken. Monter alukraft over opvaskemaskine. Monter bordpladen med skruer fra undersiden. Husk at tætne med silicone mod væg og ved samlinger og højskabe.
Trin 4
Hjørnesamling på en bordplade med rund forkant (postforming).
Trin 5
Du kan også vælge at benytte vinkelsamleliste. Denne monteres først på enden af bordpladen, hvorefter begge plader skubbes helt sammen og fastgøres fra undersiden. Husk silicone!
Trin 6
Husk at smøre samlinger og udskæringer til vask og blandingsbatteri med silicone. Vasken lægges ned i silicone (se vejledning på siliconetuben). BEMÆRK: Eventuelle reklamationer på opsvulmninger omkring vask, blandingsbatteri, samlinger m.m. accepteres ikke, hvis dette kan henvises til forkert montering i henhold til denne vejledning.
Trin 7
Varme ting på pladen:
Ved almindeligt brug er bordpladen modstandsdygtig over for varme genstande, men brug altid bordskånere. Længere tids varmepåvirkning kan deformere pladen.
Trin 8
Kemikalier:
Bordpladen tåler alle almindelige husholdningskemikalier, men det tilrådes at fjerne spildte væsker hurtigst muligt.
Trin 9
Anvend altid skærebrædt, da knive kan ridse pladen.