Sådan lejer du værktøj og maskiner

Det er nemt og bekvemt at booke et værktøj eller maskine. Du skal bare følge denne guide:

 1. Tryk på én af de 6 kategorier og find den maskine eller det værktøj du vil leje.
 2. Vælg hvilken Silvan butik du ønsker at afhente (og aflevere) maskinen eller værktøjet.
 3. Angiv for hvilken periode, du ønsker at leje værktøjet eller maskinen.
 4. Fortag din reservation.
 5. Du modtager en ordrebekræftelse. Sikre dig at informationerne er korrekte.
 6. Afhent dit lejede værktøj i den valgte Silvan butik. Husk at medbringe ID-legitimation med billede. Hvis du er mere end en time forsinket, så annulleres din ordre, og du vil skulle lave en ny, for at få udleveret maskinen.

Dit værktøj kan afhentes og returneres indenfor butikkens åbningstider, men bookes inden for alle døgnets timer. Du kan se åbningstiderne og kontakte butikken. Vær opmærksom på at din reservation automatisk udløber 1 time efter det angivne afhentningstidspunkt. Er du forsinket, er det en god idé at ringe ned til butikken. Det er ikke alle maskiner, der kan findes i alle vores butikker. Baseret på byen/området du vælger, sørger vi for at finde det nærmeste ledige værktøj eller maskine i en af vores mange butikker. Ønsker du hjælp til at reservere, er du meget velkommen til at ringe til vores kundeservice på tlf. nr.: 8252 8252. Her kan du også få svar på yderlige spørgsmål.

Sådan returnerer du dit værktøj

Når du returnerer dit lånte værktøj i din lokale Silvan, er der et par ting du skal huske:

 • Værktøjet skal returneres rengjort og i samme stand, som da du fik den udleveret. Er dette ikke tilfældet vil du blive opkrævet et gebyr.
 • Værktøjet skal returneres til den aftalte tid, da andre kunder kan stå og vente på det. Hvis du er forsinket, vil du blive opkrævet et gebyr.

Udlejning af værktøj, elværktøj og maskiner

Mangler du et værktøj eller en maskine til dit næste byggeprojekt? Så tag et kig på vores udlejningsoversigt over værktøj og maskiner. Her finder du et bredt udvalg af både manuelt værktøj, el-værktøj og maskiner. Det er en nem og hurtig løsning, hvis du bare skal bruge et enkelt værktøj eller en maskine over en kort periode. På den måde undgår du at skulle købe et værktøj eller maskine til flere tusinde kroner. Er du i tvivl om hvilken maskine eller værktøj, der passer bedst til formålet, kan du altid spørge vores kundeservice eller vores dygtige medarbejdere i butikkerne. De kan også hjælpe med at guide dig frem til det rette tilbehør.

Du kan leje værktøj og maskiner, der egner sig til følgende projektområder:

 • Terrasse: Træterrasse samt fliselægning
 • Maling & Tapetsering: Facaderenovering, væg & loft samt tapetsering
 • Væg: Nedrivning, opmuring, installering af væg, Beton / nedbrydning, opsætning af skillevæg, isolering af ydervæg, pudsning, gipsvæg, elinstallation
 • Gulvlægning: Træ, væg-til-væg tæppe, beton, flise samt laminat
 • Have: Træfældning, græs, hæk og busk samt hegn og læhegn
 • Rengøring & rens: rens og støvsugning samt udendørs rengørings

Hvad koster det at leje en maskine eller værktøj?

Priserne varierer fra produkt til produkt. Når du reserverer et værktøj, vil du få en samlet pris for den periode, du har angivet. Det er også muligt at tilvælge skadeforsikring i forbindelse med udlejning.

Læs mere om betingelserne for værktøjsudlejning.

Priserne starter og fastsættes ud fra følgende tidsintervaller:

 • 4 timer
 • 1 dag (24 timer)
 • 3 dage (72 timer)
 • 1 uge

Bemærk:

 • Vores ansatte i butikken kan desværre ikke hjælpe dig med at bære og aflæsse din maskine til og fra butikken og til dit køretøj. Sørg derfor for at have det nødvendige hjælp med selv. Du har mulighed for at låne en kørerampe til de store maskiner, der skal fragtes op på en trailer. Kørerrampen kan dog kun bruges ved varehuset
 • Det er muligt for dig at forlænge din udlejning under din lejeperiode. Løber tiden fra dig, skal du blot finde den mail du fik i forlængelse af din ordrebekræftelse og bruge linket som beskrevet i mailen til at forlænge din leje. Det er kun muligt at forlænge din leje, hvis en anden kunde ikke har booket maskinen efter dig.
 • Det forventes at værktøjet/maskinen returneres i samme stand, som du får den udleveret. Dvs. uden skader og mangler. Er værktøjet/maskinen mod forventning ikke parat til straks-udlejning, udløser dette et gebyr. Gebyret beregnes ud fra graden af mangler på værktøjet/maskinen, herunder: Manglende rengøring af værktøjet/maskinen, manglende tilbehør, eller skader på værktøjet/maskinen. Ved køb af skadesforsikringen, dækkes alle skader på værktøjet og maskiner (dækker ikke tyveri eller manglende rengøring, samt bortkommen lejet tilbehør). Der er også et gebyr på 2x4 timers udlejning, hvis tidspunktet for returneringen af udlejningsværktøjet, overskrides med 1 time.
 • Det er muligt for dig at ændre din lejeperiode eller annullere din booking helt op til 30 minutter før du skal afhente værktøjet/maskinen i butikken.

Køb eller leje af tilbehør til udlejningsværktøj

Det kan være nødvendigt at både leje og tilkøbe tilbehør eller udstyr til udlejningsværktøjet. Du har også mulighed for at leje tilbehøret. Det kommer dog an på hvilket værktøj eller maskine, der er tale om. Tilbehøret kan oftest købes direkte i butikken. Men vil du være sikker på at få fat i produktet i tide, kan du bestille online eller købe med Click & Collect. Hvis du køber tilbehøret på denne måde, får du en separat ordrebekræftelse. Du vil modtage en SMS, når dit køb er klar og når dit udlejningsværktøj er klar til afhentning. Det betyder også at din købsvare kan være klar før dit udlejningsværktøj eller maskine er klar. Du bestemmer selv om du henter udlejningsværktøjet og købsvaren på samme tid eller af to omgange.